4/9/08

Mετεκπαιδευτικά σεμινάρια εξειδίκευσης prenatal yoga



ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ είναι να σας δοθούν όλες οι απαραίτητες γνώσεις σχετικά με: την φυσιολογία αλλά και την παθολογία της κύησης, τις ενδείξεις & τις αντενδείξεις της άσκησης στην κύηση, την αναγνώριση & αντιμετώπιση των επικίνδυνων καταστάσεων κατά την άσκηση, τον τρόπο που μπορεί να ασκείται η έγκυος (δυνατότητες & περιορισμοί), το νόημα της βαθιάς χαλάρωσης & των οραματισμών, τις αναπνευστικές τεχνικές και πολλά άλλα!

Η κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων & δυνατοτήτων της εγκύου θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και σιγουριά που χρειάζεστε για να αναλάβετε μια έγκυο.


Η παρουσίαση των θεμάτων γίνεται με power point. Η εκπαίδευση συμπεριλαμβάνει θεωρία (ανάλυση θεμάτων & συζήτηση) & πρακτική (παρουσίαση asanas, αναπνοών, μάθημα prenatal yoga, εκπαίδευση στην λήψη αρτηριακής πίεσης)

*Κατά την διάρκεια της πρακτικής θα δίνονται εξηγήσεις και πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς των εγκύων σε πολλές από τις asanas καθώς και τις παραλλαγές που υπάρχουν για τις εγκύους.

* ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: YOGA & BUDO CENTER


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Ανδρέας Προβελέγγιος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αγωγής Υγείας / Full Teaching Member of Hatha Yoga of I. Y. T. A. από το 1991 / Πρόεδρος Δ.Ε. του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδος )


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ: Άννα Κονοβέση (Μαία - Ψυχοπροφυλάκτρια / Εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών M.F.A. / Εκπαιδεύτρια Γιόγκα εγκυμοσύνης / Εκπαιδεύτρια Hatha yoga.)

ΤΟΠΟΣ: YOGA & BUDO CENTER, Ζακύνθου 30, Κυψέλη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Ανδρέας Προβελέγγιος: 6944567580 / 210 8233753
Αννα Κονοβέση: 6972910407, 210 7623301


ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 450 Ε

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΤΟΜΩΝ: 5